Bet365 felkészül az érzelmi búcsúra Angliában

Posted by

Johnathan Thurston ideje Angliában sikert aratott: négy országos győztes kétszer ebben az országban, a világbajnokság győzelme 2013-ban, győzelem az idei World Club Challenge-ben Észak-Queenslanddal, és most a négy nemzethez csatlakozik végül Új-Zéland ellen.RFL reméli, hogy az Anfield négy Bet365 nemzet döntője a szegény kapuk után növeli a jegyértékesítést További információ

„Amikor nyugdíjba vonulok, tudom, hogy vissza tudok ülni, és boldogsággal nézni, amit én Angliában sikerült elérnie, ”mondta.

Az Anfield-nél a döntő előtt tartott sajtótájékoztatón egy sor állt, amíg a Kop beszél az észak-Queensland kapitányával. Thurston nevetett, Bet365 viccelődött, és minden interjúban elmosolyodott.Vasárnap több fiatal rögbi-bajnoki rajongó lesz szerencséje, hogy megragadja a rúgó kúpokat, amiket minden átalakítás után dobog a tömegbe. „Nagyon élveztem magam minden alkalommal, amikor ebben az országban játszottam,” mondta.

„Olyan sok különleges emlékem volt, hogy ápoljam az angol rajongók előtt játszani, akik csak hihetetlen. Ez teljesen más, mint otthon, Bet365 minden játékot énekelnek, és elég ellenséges környezetben játszani – szeretem ezt. ”

Ausztráliában hosszú búcsú lesz a 33 éves, biztosan azzal a csúcsponttal, hogy a rögbi bajnokság történetében csak a kilencedik halhatatlanná válik, de az Egyesült Királyságban a helyi rajongók csak egy pillantást fognak kapni a Thurston nagyszerűségére. ország – valójában tudom.Célom, hogy a következő évben játsszam a világbajnokságban, de egy bumm mellett akarok Bet365 sportfogadás bónuszok menni ebben az országban. Soha nem vesztettem el egy játékot ebben az országban, és a legcsodálatosabb emlékeim a zöld és aranyban Angliában voltak. ”

Olyan sok dolog marad Ausztráliában, amikor Mal Meninga edzőként érkezett, nem legalábbis az a tény, hogy Angliában fennálló uralmuk állandó marad. De míg a származási állam sok Ausztrál rajongó számára továbbra is a csúcspont, Thurston szándékában áll, hogy a nemzetközi játékot a tetejére Bet365 helyezze, mielőtt elindítja; A vasárnapi győzelem és a világ No1 oldalává válása hosszú útra tehető.

„Nem kétséges, hogy a származási állam különleges, de az országa minden kétséget kizáróan a sport csúcsa.Még mindig hidegrázást kapok minden alkalommal, amikor látom a ruhát a Bet365 szekrényszobában, hogy húzzam. Olyan sok története van hozzá, mint egy játékcsoport, melyet egy vasárnaptól kezdve hagyunk hagyni.

további információkat: Magyar mobil sportfogadás