Kyle Edmund a Nagy-Britanniát Szerbiába vezette a Davis-kupa elődöntőjévé

Posted by

Nagy-Britannia kapitánya, Leon Smith elmondta, hogy Kyle Edmund kora után jött el, miután a 21 éves vezette hazáját a Davis-kupa elődöntőjébe, egyenes győzelemmel a szerb Dusan Lajovic ellen. Lytyton Hewitt választ ki Eddig csak a második helyezést ért el a versenyen, és Nagy-Britannia legnépszerűbb kisjátékosaként játszott, Andy Murray pedig a wimbledoni siker Bet365 után Belgrádban.

Smith azt mondta: “Minden oka van, hogy rendkívül büszke legyen. Ragyogó volt. Fizikailag annyira javult. A fülkéje olyan hatalmas, olyan nagyszerű lövés.Edmund a pénteken Janko Tipsarevic ellen lenyűgöző módon Bet365 sportfogadás bónuszok megnyeri az első győzelmét, Jamie Murray és Dominic Inglot után 2-1-et felállítva. Szombat, amikor a nyakkendőt próbálta megnyerni.

Nagyszerűen játszott, amíg az idegek rúgtak, amikor a harmadik helyen végzett a mérkőzésen, de sikerült visszanyernie a 6-3, 6- 4, 7-6, a nyakkendő 7-5. A győzelem meghosszabbította Nagy-Britannia nyereményét a versenyben hat nyakkendővel és szeptemberi elődöntőjét Argentínával, valószínűleg Glasgow-ban.Andy Murray jól játszhat ebben a játékban, így Nagy-Britanniában a legkedveltebbek a döntőbe jutni.

A No2-nek egy egészen más vasárnapja volt, aki hét nappal a Wimbledon megnyerése után inkább jellemző körülmények között ült egy skót nyáron, amikor Edmundra kacagott. A tartós szikrázás nem akadályozta meg a mérkőzést az időben, és Edmund, aki a világ 67 pontján 14 ponttal az ellenfél felett helyezkedett el, azonnal átvette a vezetést.

Lajovic szilárd játékos és nagyon jó agyagmozgató, A 26 évesnek nincs lövése ahhoz, hogy versenyt vegyen Edmund ékesszólójával – csak 27 győztesre vette ki magát – és hamarosan rengeteg kárt okozott.Edmund törte Unibet élő fogadás először a hatodik játékban, és bizalmát mutatta két ász segítségével.

A Yorkshireman egyetlen veszélyes pillanata a második sor közepén jött. Először zavarba ejtette a tömeg, amikor 2-2-re fenyegetett egy újabb szünetet, majd egy első szétszakadási ponttal találkozott. Azonban azt tartotta, 4-3-ra tört ki, majd mögé tette a csalódást a hiányzó két ponton a Lajovic-ban, hogy meggyőzze a harmadik esélyét.

Lajovic egyetlen reménye alkalom, hogy eljussanak Edmundhoz – és ez végre megtörtént, amikor a harmadik helyen végzett 5-4-es mérkőzésén. A fiatal Briton első szolgálata elhagyta őt, és Lajovic tört először.A szerb kétszer kényszerítette Edmund szolgálatát, de nem tehette semmit.

Lajovic vezetett 4-2-et a nyakkendőben, de Edmund újra felhasználta a fegyvert, hogy harcoljon, és felemelte az első meccspontját 6-5. Amikor Lajovic elhúzta a kezét, Edmund az ünnepségig az agyagba esett, mielőtt Smith és a csapat többi tagja átölelte volna.

“Mindig egy csapat erőfeszítés, de az elméjében tudod, mi van vonal “- mondta Edmund. “Nagyon jó nyerni az országért.” Edmund, Fleming és Inglot csatlakoznak a Murrays-hoz a GB csapat olimpiai csapatában. Olvassa el a következőt: “Nagyon nagy különbség van, ha Andy játszik vagy sem, de Kyle nem mutatta minden tapasztalatlanság. Tudja, hogyan kell játszani az agyagon.Nagyon nagyszerű spekulációval rendelkezik. “Bár Szerbiát súlyosan meggyengítette Novak Djokovic és Viktor Troicki hiánya, ez volt Nagy-Britannia első világszerte nyert győzelme 1986 óta és Murray nélkül. távol az otthontól és az agyagtól, egy újabb figyelemre méltó eredményt jelent Smith embereinek. Azóta a brit No4, Dan Evans elutasította az esélyt, hogy Nagy-Britanniát képviselje az olimpián.

A cseh Tomas Berdych szombati kivonását követően a 26 éves volt a soron következő, de a késői értesítés és a rangsorolás hiánya miatt Evans úgy döntött, hogy betartja terveit.