Mobil sportfogadás

Posted by

Az anonimitás volt a témája az ír játékosoknak szombaton, de kevésbé szándékos okok miatt. Miután az E csoportos mérkőzések megnyitókörében Svédország elleni teljesítményük felett mobil sportfogadás megszállt, amikor 1-1-et vonzottak, de elnyerhették volna, meglepetés és düh volt, hogy nem lépett fel Belgium ellen.

A 3-0-os vereségtől értékes néhány pozitívum volt, és ahogy várt a végső és döntő csoportos játék ellen Olaszország ellen Lille-ben, Roy Keane nem vette le a szavait. – A vak ember látta, hogy jobbnak kell lennünk – mondta az asszisztens menedzser.Roy Keane, mielőtt Olaszország összeütközik: “Vedd ki őket.Nem vagyunk itt, hogy barátaink legyenek “Olvass tovább

Martin O’Neill csapatának gördeszkás mobil sportfogadás kampánya volt 2014 szeptemberében az első kvalifikációs mérkőzés után, amikor Aiden McGeady a 90. percben hogy 2-1 győzelmet szerezzen. Van értelme, és a táboron belül említésre került, hogy a csúcsok és a mélypontok a hat forgószelet alatt kristályosodtak ki a döntőben; a Svédország elleni pozitívum ellenére – még akkor is, ha a győzelem által elszenvedett sajnálattal járó bánat továbbra is felbosszantja Belgium valóságellenőrzését. már a csoport győztesei voltak.Antonio Conte, a menedzser várhatóan kilenc változást fog tenni a kezdeti XI-jén, de minden számítás szerint továbbra is óriási feladatot jelent Írország mobil sportfogadás számára, és a történelem egyik legnagyobb teljesítménye lesz.

Keane megemlítette, hogy a világbajnokság az USA-ban 94-ben megnyerte Olaszországot, amikor Ray Houghton szerezte meg a játék egyetlen célját, bemutatta, hogy ezek a fajta eredmények hogyan történhettek meg, és megvitatásra került a mérkőzés előtti sajtó konferencián. O’Neill és Seamus Coleman, a jobb hátsó felét felkérik arra, hogy mondják el, mobil sportfogadás hogy ez a győzelem ihlette őket arra, ami valójában lehetőséget nyújt arra, hogy nevüket ír-folklórrá írják, és azokat kötelezik.

“Van egy saját emlékezetünk, ami inspirál bennünket, nem olyan, mint amikor megvertük a világbajnokokat egy olyan estén, amikor meg kellett nyernünk” – mondta O’Neill. “Rendkívüli eredmény volt, és ez elég inspiráló volt ahhoz, hogy Boszniát legyőzzük.Nem kell nézni 1994-ben. ”

Az írországi játékosok a belga játék után, különösen az öltözőben és a Bordeaux-i repülést követően, nekik.

O’Neill és Keane felépítették őket; a csapat tapasztalt tagjai, mint Shay Given és Robbie Keane szintén részt vettek. Szükség volt arra a mobil sportfogadás headspace-re, amelyet a játékosok vasárnap élveztek, és azóta a tréningek élénkek voltak.Facebook Twitter Pinterest Belgium vs Írország – E csoport: UEFA Euro 2016BORDEAUX, FRANCIAORSZÁG – 18. JÚNIUS: Írország menedzsere Martin O’Neill az UEFA 2016-os E-csoportja előtt a Belgium és az Ír Köztársaság között a Stadt Matmut Atlantique-ben, június 18-án , 2016-ban Bordeaux-ban, Franciaországban. (Fotó: Catherine Ivill – AMA / Getty Images) Fotó: Catherine Ivill – AMA / Getty Images

Írország készen áll. Ez volt O’Neill üzenete, és ő és a játékosok eltökélt szándéka, hogy támogatóikat valami ünneplésre adják. A zöld fiúk és a lányok a bajnokság pozitív tulajdonságai, és szívüket és mobil sportfogadás elméjüket elfogták. A legutóbbi filmfelvételek közül néhány azt mutatta, hogy az ír szurkolók énekelnek egy pangót egy csecsemőre a párizsi metróban.Az írországi sajtótájékoztatón holland televíziós személyzet volt, és olyan anyagokat kerestek, amelyek az írországi rajongók egy jellemzőjét ízlelik.

Az olaszországi beszélgetés az volt, hogy viszonylag kevés támogatója viselte a Azzurri póló. Conte még akkor is felszólított, mert csapata győzedelmeskedett Svédországban, múlt pénteken, hogy többet tegyenek. “Ez nem feltétlenül hivatalos olasz póló, csak normál kék póló” – mondta Conte. “Nagyszerű lenne mobil sportfogadás számunkra, hogy megláthassuk a kék kék színű hullámot a stadionban.”

Olaszországban volt valami kampány, a rajongók – köztük színészek és énekesek – az Azzurri ing.Conte csapatát az elkötelezettség és a büszkeség vezérli, és a menedzser ugyanazokat az érzéseket szeretné létrehozni a támogatásban. O’Neillnek nem volt szüksége ilyen fellebbezésekre, és csak azt akarja, hogy a játékosai megmutassák, hogy képesek visszafordul a csalódásból. Ezt már korábban tették, leginkább az 1-0-os vereség után a skóciai kvalifikáció során, amikor sokan megszerezték. Kevés volt, aki adta nekik esélyt Németország ellen. Conte panaszkodott a Stade Pierre-Mauroy színpad állapotáról, amelyet nagy esőzés mobil sportfogadás okozott. “Nem feltétlenül felel meg az európai bajnokság mérkőzésének” – mondta.De ahogy Conte az olasz médiával igyekezett a csapat változásainak pontos számával kapcsolatban, tette egyértelművé, hogy a győzelem volt az egyetlen lehetőség. “A győztes további győzelmet arat” – mondta. O’Neill csípésbe kezd – Jon Walters akilász sérülést szenved – és bátorságot követel majd a játékosaitól, a birtokában lévő bánásmódot esnek. Ez egy lehetőség, hogy átöleljék. O’Neill mindig tudta, hogy Írországnak szüksége van egy győzelemre ahhoz, hogy elérje az utolsó 16-ot. Most szükségük van rá.