Sparta – Bohemians 1: 0, fluierând Betano după ce a câștigat, a decis să impună o penalizare

Posted by

Meciul a fost destinat unei remizări fără goluri, când a avut loc un duel în zona de pedeapsă, în care Dostál a intrat în mod inutil în Chipcio. Totuși, el nu Betano a putut lăsa un gol, pentru că mingea se îndrepta spre tribune.

Proske nu a fluierat pentru o penalizare Betano după ce a vizionat videoclipul. Fryšták a împușcat împușcăturile lui Frýdek, dar nu a ajuns la staționare.

Așteaptă cu nerăbdare să primăvara nu a putut dura o lungă perioadă de timp pentru fanii Spartan, au trebuit să se simtă ca și cum ar fi fost la sfârșitul toamnei. Reacțiile lor i-au Betano spus când echipa a mers la cabine la jumătatea drumului. Sala de spectacol a fluierat.

Sparta nu a ratat jena care și-a însoțit Betano sezonul în toamnă.

Da, a fost Betano pariuri online bonus inscriere o altă Sparta.Cu Hložek de șaisprezece ani, Plechat de 19 ani, în linia principală, dar impresia jocului nu era deloc convingătoare.

A fost un meci echilibrat în care oaspeții nu s-au înrăutățit. Ei chiar au amenințat întâi, cu trei oportunități promițătoare în prima repriză. Cel mai mare Filip Hasek, care a trimis mingea reflectata imediat alaturi de el. Fratele sau Martin a ramas pe banca Spartan si a vazut Betano ca Tetteh a fugit la poarta dupa pavajul lui Kangy in minutul 16, insa furia lui Fryšták a pornit. / p>

A doua șansă a fost Hložek, pe care a găsit-o pe polul din spate al lui Kanga. El a închis în aer și a lovit barul porții abandonate cu capul ca Fryšták a preluat Betano centrul. Spartanii au avut probleme cu prefaza, au ajuns în zona de penalizare, dar nu știau ce să facă.Ei nu aveau curajul să o ia, momentul de surpriză, ideile. Poate că acesta este motivul pentru care cel mai frecvent sfîrșit al lui Kang a fost încercat de distanța mijlocie.

Oaspeții au fost Betano îndrăzneți, credeau ei. Ei au reușit să meargă mai departe cu un atac gradual și datorită distrugătorilor. După ezitare spartane, Záviška a intrat în situații foarte periculoase și după pauza Vaníček. Dar cei trei-la-unu au pacalit o trecere proasta. Spartanii nu s-au putut baza pe drone, Kanga a luat o ora si oamenii l-au fluierat. Tetteh bland a ieșit o clipă mai târziu. Jumătate din set a fost înlocuit. Boemia nu a fost pusă sub presiune, și-a păstrat zero la spate și după ce Ljovina Betano a fost expulzată cu zece minute înainte de sfârșit.Portarul Fryšták nu se uita nici măcar la ea.

La zece minute înainte de sfârșit, oaspetele Vacek, fostul Betano Spartan, sa întors și publicul a aplaudat.

Nu a putut, a urmărit antrenorul Betano lui Timer pentru neputința și chinul lor.

Când arăta ca o remiză, a existat Betano o concluzie grăbită cu pedeapsa.